Hoi, ik ben Zoë,


Je kan hier lezen wát ik doe en waarom, of scrol lekker naar beneden om wat fun facts over mij te lezen.


Ik ben een queer fotografe, afgestudeerd op Photography, Film & the Digital bij kunstacademie st Joost in Breda.


In mij werk houd ik me bezig met zelfacceptatie door middel van fotografie. Omdat ik zelf jaren last heb gehad van een eetstoornis en een slecht zelfbeeld, weet ik hoe belangrijk het is om aandacht te besteden aan jezelf. Ik heb toen een professionele fotoshoot laten doen. Toentertijd heeft het mij geholpen om mezelf door de ogen van anderen te zien. Hierdoor kreeg ik meer te zien dat ik oké was zoals ik was.


Nu ik weet hoe het is om onzeker te zijn en het op dit moment een stuk beter met me gaat, is het mijn missie om jou ook te helpen. En wat is nou een betere manier dan door jou prachtig af te beelden met mijn fotografie?


Mijn doel is om voor iedereen een veilige plek te creëren en jou te laten zien dat je prachtig bent zoals je bent. Dit vind ik enorm belangrijk vanwege mijn eigen geschiedenis en mijn enorme berg empathie. Ik weet hoe fijn het kan zijn als iemand naar je luistert en je helpt om je kracht te laten zien en dat is dan ook precies wat wij samen gaan doen.

Jouw krachten vinden en uitbeelden!


To empower. Dit Engelse woord betekent letterlijk 'iemand tot iets in staat stellen'. Het heeft alles te maken met kracht en zelfbewustzijn. Empowerment is een bewustwordingsproces, waarbij het gaat om mensen te stimuleren hun eigen kracht te vinden en die te activeren.

peace for talent
nevyn en zoe, familiefoto, wonen in kasteel
Fun facts

MIJN GEZINNETJE

Dit zijn mijn lieve vriend Nevyn en onze kat Sisu. We zijn bijna altijd met zijn drietjes en gaan graag samen op avontuur. Zo zijn we afgelopen zomer twee maanden weg geweest met ons Volkswagen campertje!

1 / 4
Volg me op Instagram
@zoejurriens